werkwijze

Luisterkind afstemming

Wat is een Luisterkind afstemming?

Luisterkind afstemming is een methode die ervan uitgaat dat alle antwoorden al in ons zitten. Door stil te zijn en alleen maar te luisteren zonder oordeel, komen de antwoorden vanzelf. Het enige wat ik hoef te doen is op te schrijven wat er verteld wordt.

Een luisterkind afstemming kan aangevraagd worden voor jong en oud, want in ieder van ons zit een onderbewuste . Naar dat onderbewuste deel mag ik luisteren. Het is luisteren naar dat deel in je wat gehoord mag worden. Jouw hogere zelf, je ziel of hoe je het maar ook noemen wilt.

Wie ben jij in je diepste zijn? Wat is er nog wat aandacht nodig heeft? Wat wil er gehoord worden?

Het kan je helpen je inzichten te geven. Alles is oké.

En omdat wij allemaal uniek zijn, zal iedere afstemming ook uniek zijn.  Ik doe dit alles met heel veel liefde en puurheid.

Coaching van kind, jong volwassene of ouder

Soms loop het allemaal even niet zo lekker en dan kan een luisterend oor heel erg fijn zijn. Iemand die zonder oordeel naar jouw verhaal wil luisteren. Luisteren in de puurste vorm die er maar is. Om je te helpen weer inzichten te krijgen in je eigen zijn, heb ik tools die ik in kan zetten.  Het spel Hartritme van Chantal Philips is er één van, maar ook het coachee spel van Jeanette van Stam, waar ik de opleiding van de “magie van kindercoaching’’ heb gevolgd, zijn mooie aanvullingen om jouw hulpvraag inzichtelijk te krijgen. Soms is het fijn om naar buiten te gaan een mooie wandeling te maken. Mijn intuïtie is daar heel erg helpend in.

Samen kiezen we het pad dat bij jouw past.